Da har vi skrevet avtale med Salthammer Båtbyggeri på ny servicebåt!
Dyktige ansatte, gode kunder, og en fremoverlent bankforbindelse (SMN) med god kunnskap om næringen, gjør dette mulig 👍
 
Vi gleder oss til neste høst, og tror nok at vi også denne gangen får levert et godt og tilpasset produkt.
 
Avtalen om nybygget ble signert på siste dag i juni ved vår landbase. Fra venstre produksjonsleder Kay Søreng (Salthammer), daglig leder Roy Frostad (Tomra Engineering), daglig leder Ove Amdam (Salthammer) og daglig leder Brynjar Karlsen i Nærøysund Aquaservice.

«Aqua Fighter» vil løse tunge oppgaver og et stort kapasitetsbehov hos oss. Hun blir det første stålfartøyet blant våre servicebåter. En solid arbeidshest fra et verft som åpenbart kan denne typen båt og byggemateriale. Fortøyningsjobber i oppdrettsanlegg blir hovedoppgaven for den relativt brede katamaranen, og den vil være fullt utrustet med to kraner og solid vinsj- og ankerhåndteringsmateriell.